Alles over Sanelco

Wie zijn we en hoe werkt het bij ons?

Gebouw Sanelco

Het bedrijf Sanelco

Sanelco is de handelsnaam van Citeq Health Products BV. Ons bedrijf levert al sinds 1994 sneltesten voor professionals en consumenten.
Door onze farmaceutische en biotechnologische kennis zijn wij in staat om nieuwe ontwikkelingen in zelftesten vroegtijdig te signaleren en te beoordelen. En alleen wat werkelijk goed en betrouwbaar is, maken wij geschikt voor de Nederlandstalige consument.

Onze Nederlandstalige bijsluiters zijn befaamd om hun helderheid en klantvriendelijkheid. Mocht u toch vragen hebben over het gebruik van onze tests, dan belt u gewoon onze hulplijn: 050 3132544.

Sanelco wordt geleid door A.C. van der Graaf (directeur) en dhr. D.M. Vossema (bedrijfsleider).

Hieronder stellen enkele medewerkers zich voor:

Kees van der Graaf

Kees van der Graaf is apotheker. Hij werkte als productontwikkelaar in een allergenen-laboratorium en richtte vervolgens een eigen biotechnologiebedrijf op. Hier werden hi-tech grondstoffen geproduceerd die o.a. in medische tests worden gebruikt. Het bedrijf is nu onderdeel van DSM biologics.

Als apotheker waakt Kees over de betrouwbaarheid en de goede toepassing van onze tests. Wanneer u vragen hebt over de farmaceutische aspecten en wetenschappelijke achtergronden, is hij uw logische gesprekspartner.

geen foto beschikbaar

Douwe Martijn Vossema is verantwoordelijk voor de verschillende vestigingen van Sanelco. Hij studeerde Bedrijfskunde en is na het uitoefenen van enkele financiële (management) functies sinds enkele jaren werkzaam bij deze farmaceutische groothandel en webshop.

Douwe Martijn vindt het belangrijk dat Sanelco goede service en kwaliteit levert aan iedere klant: aandacht voor elke klant en doen wat je belooft.
Ook wil hij graag weten wat u van Sanelco vindt. Hoe kunnen we onze producten, service of website verbeteren? U kunt uw reactie geven via de feedback-pagina of hem bellen via ons centrale telefoonnummer: 050 3132544.

Dick Rusticus

Dick Rusticus verzorgt de persoonlijke contacten met scholen, instellingen en bedrijven. Hij studeerde af in de technische biochemie en is al 14 jaar docent scheikunde. Zodoende kent hij de problematiek op scholen van binnenuit.

Dick begeleidt scholen, verenigingen en bedrijven ook bij het opstellen en implementeren van een gestructureerd drugsbeleid. In dit kader geeft hij voorlichting aan docenten en leerlingen over de werking van drugs en het herkennen van problematisch gebruik. Zijn scheikundige achtergrond en zijn jarenlange ervaring als docent staan garant voor onderhoudende en gedrags-veranderende presentaties.

« Naar boven

Adres, telefoon, bank, etc

Bezoekadres
Admiraal de Ruyterlaan 5
9726 GN Groningen

Postadres
Postbus 41053
9701 CB Groningen

Telefoon, fax
T +31 (0)50 - 3132544
F +31 (0)50 - 3113643

Internet
E postbus@sanelco.nl
W www.sanelco.nl

Bank
Rabobank 32.51.31.481
IBAN NL95 RABO 0325 1314 81
BIC/SWIFT RABONL2U

Kamer van Koophandel
Sanelco is een handelsnaam van Citeq Health Products bv en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Groningen onder nummer 02055306.

Fiscaal
BTW-nummer: 804571983B01

« Naar boven