Drugstesten

Drugstesten

een overzicht van drugs- en alcoholsneltesten die u thuis of in uw organisatie zelf snel en eenvoudig kunt afnemen.

Thuis testen op aanwezigheid van drugs in het lichaam

Wilt u personen controleren op de aanwezigheid van drugs in hun lichaam? Daarvoor heeft u bij Sanelco de keuze uit diverse drugstesten. Wij verkopen diverse testen voor professioneel gebruik of voor gebruik door particulieren of stichtingen. Met een drugtest van Sanelco kunt u testen op één drug of meerdere drugs tegelijk. Ook leveren we diverse testen op verzoek met fraudecontroles op bijvoorbeeld temperatuur en creatinine. Met een drugstest van Sanelco test u snel en betrouwbaar.

Alle drugstesten

Test drugs in urine of speeksel

Om de aanwezigheid van drugs te testen, kunt u een drugtest verkrijgen die de urine of het speeksel test. Een urinetest heeft de voorkeur boven een speekseltest omdat het aantonen van drugs met eenspeekseltest wat lastiger is. Er zitten nu eenmaal meer rest- en afvaldeeltjes van drugs in urine dan in speeksel.

Een drugstest kan testen op één drugsoort of op meerdere soorten tegelijk. Zo verkopen wij bijvoorbeeld multi-drugtesten, cocaïnetesten en cannabistesten. Speciaal voor scholen, bedrijven en verenigingen hebben wij de Gedragskit: een metalen koffer met speeksel- en urinetesten die controleren op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol).

De tests zijn efficiënt, hygiënisch en gebruiksvriendelijk. Als u ze voor 17.30 uur bestelt, dan worden ze dezelfde werkdag verzonden (discrete levering per post in een blanco envelop). De verzendkosten bedragen thans € 1,75 voor de meeste testen.

Klik op Overzicht drugstesten om de productenlijst te bekijken.

Vervolgens kunt u links op het scherm met filters de testen selecteren die aan uw eisen voldoen.
Klikt u bijv. op "cannabis", dan ziet u alleen de testen waarmee u cannabis-gebruik kunt aantonen. Klikt u bovendien op "speeksel", dan ziet u alleen speeksel-testen waarmee u cannabis kunt opsporen.

Klik op Veelgestelde vragen voor meer informatie over het omgaan met drugsgebruik en drugstesten.