Cannabistest

Is er geblowd? Met een test op THC kunt u dit aantonen.

Test op blowen

Sanelco verkoopt diverse testen om erachter te komen of iemand cannabis heeft gebruikt. Hieronder vallen zowel speekseltests als urinetests. Cannabis hoopt zich op in vetweefsel en blijft om die reden lang aantoonbaar. Na veelvuldig intensief gebruik kan de cannabis test ruim vier weken later nog positief zijn. Dit valt aan te tonen met een urinetest op cannabis. Liever een speekseltest? Met een multi-drug speekseltest controleert u of iemand de laatste 12-14 uur cannabis heeft gebruikt. Deze test toont ook het gebruik van enkele andere drugs aan.

Meer informatie over cannabis en blowen? Kijk op onze informatiepagina Cannabis: effecten en symptomen

 

Het gemak van de Sanelco cannabistest

Een Sanelco cannabistest verkrijgt u bij Sanelco van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Bovendien kunt u bij ons veilig kopen, dankzij onze geen-gezeur-garantie. Als u vandaag voor 17.30 uur een cannabis test bestelt, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. De test wordt discreet geleverd per post in een blanco envelop.

 

Cannabis kunt u met onderstaande testen aantonen. Bestel ze hier eenvoudig online.

 

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Cannabistest (2 of 5 stuks)

  Cannabistest (2 of 5 stuks)

  € 7,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van cannabis-gebruik (hasj, wiet). In ieder geval aantoonbaar tot 48 uren na gebruik maar kan soms wel tot 4 weken nadien THC gebruik aantonen.

 2. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 3. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 4. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 5. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 6. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren