Cocaïnetest

Test op cocaïnegebruik

Testen of iemand onder invloed is of was van cocaïne? Test het met een van de cocaïne-testen van Sanelco. Met de urine-test heeft u al resultaat binnen vijf minuten en deze is bovendien gemakkelijk af te lezen.

U kunt ook kiezen voor de DrugsScreenCup: een zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst twaalf drugs tegelijk. Deze cocaïne test biedt vijfvoudige fraudecontrole en is primair bedoeld voor professioneel gebruik, zoals in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen.

Liever een speekseltest voor de controle op cocaïnegebruik? Kies dan voor een van de multidrug speekseltesten van Sanelco.

Meer weten over cocaïne en gebruik? Kijk op onze informatiepagina Cocaïne: symptomen en gevolgen

 

Het gemak van de Sanelco cocaïne test

Als u vandaag voor 17.30 uur een cocaïne test bij ons bestelt, dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag. Levering is in discrete vorm per post in een blanco envelop. Bestel een cocaïne test van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Profiteer bovendien van onze geen-gezeur garantie.

 

Een cocaïne test afnemen? Bestel eenvoudig online een test.

 

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Cocaïnetest (2 of 5 stuks)

  Cocaïnetest (2 of 5 stuks)

  € 7,95

  Snelle, betrouwbare urinetest op het gebruik van cocaïne

  Toont de aanwezigheid van cocaïne aan tot in ieder geval 48 uur na gebruik.

 2. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 3. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 4. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 5. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 6. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

 7. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren