Alcoholtest

Test speeksel of drankjes met de Sanelco test

Testen of iemand alcohol tot zich heeft genomen? Doe dan de alcoholspeekseltest van Sanelco. De alcoholspeekseltest test de aanwezigheid van alcohol in speeksel en drankjes. Daarnaast kunt u met de test promillages meten door het vergelijken van de kleurstrip met de kleurentabel op de verpakking. Het resultaat ziet u in twee minuten en is gemakkelijk af te lezen.

Alcoholtest voor scholen en zorginstellingen

Speciaal voor scholen en zorginstellingen heeft Sanelco de Gedragskit. Deze bevat naast diverse drugstesten ook een set alcoholtesten. Het is naast een handige opbergmap ook een hulpmiddel bij gesprekken met uw cliënt of leerling. Door middel van het tonen van de Kit kunt u het gesprek aangaan.

Het gemak van de Sanelco alcohol test

Een Sanelco alcoholtest biedt diverse voordelen. Zo bieden wij farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen en kunt u bij ons veilig kopen dankzij Sanelco’s geen-gezeur garantie. Bestelt u een alcohol test voor 17.30 uur, dan wordt deze bovendien dezelfde werkdag nog verzonden (discrete levering per post in een blanco envelop).

Een alcoholtest afnemen? Bestel eenvoudig online een test.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. kleurkaart 2

  Alcohol-speekseltest (set van 2, 4 of 10 stuks)

  € 3,95

  Eenvoudige en snelle speeksel- en dranktest. Resultaat in 2 minuten. Gemakkelijk af te lezen. Betrouwbare indicatie.

 2. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren