Amfetaminetest (speed)

Controleert op gebruik van speed of pep

De amfetaminetest van Sanelco is een gemakkelijke en snelle manier om te controleren of iemand onlangs speed of pep heeft gebruikt. De test is hygiënisch en eenvoudig af te lezen. Daarnaast is deze test uitermate betrouwbaar. Als u vandaag voor 17.30 uur een amfetaminetest bestelt, hebt u deze morgen al in huis.

Het gemak van de amfetaminetest

De amfetaminetest van Sanelco is een snelle immunochromatografische urinetest. De betrouwbaarheid ervan is > 97%. In uitzonderlijke gevallen kan de test een vals-positieve uitslag geven onder invloed van andere stoffen, zoals antidepressiva. De amfetaminetest geeft tot twee dagen na het gebruik van amfetamine nog een positief resultaat. Na twee dagen bevinden zich over het algemeen geen afbraakstoffen meer in de urine.

Het gemak van een Sanelco test

Bij Sanelco bent u verzekerd van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Bovendien wordt de test discreet bij u thuis afgeleverd en kunt u hem in uw eigen omgeving afnemen. Bestelt u voor 17.30 uur? Dan wordt de test dezelfde dag nog verstuurd.

Een amfetaminetest afnemen? Bestel de test eenvoudig online.

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Amfetaminetest (2 of 5 stuks)

  Amfetaminetest (2 of 5 stuks)

  € 7,75

  Sanelco Amfetaminetest toont afbraakproducten van amfetamine aan in de urine, snel en betrouwbaar.

 2. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 3. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 4. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 5. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 6. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

 7. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren