Benzodiazepinetest

Vind middelen voor slaap en angstvermindering

Sanelco heeft een aantal verschillende testen waarmee u kunt controleren of iemand een benzodiazepinenvariant heeft gebruikt. Benzodiazepines ("downers") zijn in te delen in twee groepen: slaapmiddelen en angstverminderende middelen. Van beide bestaan veel varianten, die vooral in werkingsduur verschillen. Benzodiazepinengebruik kunt u onder andere meten met onze benzodiazepinetest: een snelle en betrouwbare urinetest waarmee de stof tot 48 uur aantoonbaar is.

Andere tests voor benzodiazepine

Ook met de multidrug speekseltest C en met de DrugsScreenCup 12+6 kunt u benzodiazepine aantonen. Fraude is met beide testen vrijwel uitgesloten. De Sanelco DrugsScreenCup is primair bedoeld voor professioneel gebruik, zoals in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen. Wij kunnen deze Screencups tevens op maat leveren.

Het gemak van de Sanelco benzodiazepinetest

Als u vandaag voor 16.00 uur een Sanelco benzodiazepinetest bestelt, dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag. We leveren de test in discrete vorm, in een blanco envelop. U kunt rekenen op farmaceutische kwaliteit.

Een benzodiazepinetest afnemen? Bestel eenvoudig online een benzodiazepinetest.

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. De benzodiazepine-test wordt geleverd met een pipet

  Benzodiazepinetest (set van 5)

  € 14,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van benzodiazepine-gebruik ("downers").

 2. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 3. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren