Ketaminetest

Test op ketaminegebruik

De urinetest van Sanelco op ketamine kunt u uitvoeren om snel te kunnen vaststellen of er sprake is geweest van ketaminegebruik. Ketamine is een narcosemiddel dat wordt toegepast bij diergeneeskundige operaties en in de humane geneeskunde in ambulances en als pijnbestrijdingsmiddel bij de behandeling van chronische (zenuw)pijn.

Test voor ketamine

Sanelco heeft een twee verschillende testen waarmee u kunt controleren of iemand ketamine heeft gebruikt. Naast de DrugsScreenCup 12+6, waarmee u kunt testen op meerdere drugs tegelijk, kunt u ook kiezen voor deze speciale test enkel op ketamine. Deze toont sporen van ketamine aan in de urine. U weet dan met 97% zekerheid of de geteste persoon ketamine heeft gebruikt.

Het gemak van een Sanelco ketaminetest

Bij Sanelco bent u verzekerd van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Bovendien kunt u voor vragen contact opnemen met onze helpdesk. Bestelt u voor 17.30 uur op een werkdag? Dan worden de tests dezelfde dag nog verstuurd.

Een ketaminetest afnemen? Bestel eenvoudig online een van onze testen.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ketaminetest (5 stuks)

  Ketaminetest (5 stuks)

  € 14,95
  Test op aanwezigheid van ketamine in urine. Binnen een paar minuten duidelijkheid over ketaminegebruik.
 2. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren