Morfine/opiatentest

Heroine, morfine, opium, codeine, etc.

Opiaten zijn drugs waarvoor de grondstof gewonnen is uit de papaverplant. Door verschillende wijzen van bewerking en zuivering ontstaan stoffen als opium, morfine en heroïne. Ze geven een gevoel van euforie en verminderen pijn en angst. Zowel geestelijk als lichamelijk zijn ze zeer verslavend. Bovendien is een steeds hogere dosis nodig om hetzelfde effect te bereiken.

Test voor morfine en opiaten

Sanelco heeft een aantal verschillende testen waarmee u kunt controleren of iemand morfine of opiaten heeft gebruikt. Bijvoorbeeld de multidrug-speekseltest of de DrugsScreenCup, waarmee u kunt testen op meerdere drugs tegelijk. U kunt ook kiezen voor deze speciale test enkel op morfine en opiaten. Deze toont sporen van opiaten aan in de urine. U weet dan met 97% zekerheid of de geteste persoon opium-achtige stoffen heeft gebruikt.

Het gemak van een Sanelco morfine en opiaten test

Bij Sanelco bent u verzekerd van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Bovendien kunt u voor vragen contact opnemen met onze helpdesk. Bestelt u voor 17.30 uur op een werkdag? Dan worden de tests dezelfde dag nog verstuurd.

Een morfine of opiaten test afnemen? Bestel eenvoudig online een van onze testen.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Drugstest morfine / opiaten, teestplaatje en pipet

  Morfine/opiaten-test (set van 5)

  € 13,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van het gebruik van opiaten: heroine, morfine, codeïne, opium, etc.

 2. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 3. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 4. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 5. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren