XTC test

Test op XTC en MDMA

De XTC-test van Sanelco toont sporen van XTC aan in de urine. XTC wordt vaak versneden met andere stoffen, sommige daar van zijn zeer schadelijk voor de gezondheid. De symptomen van de gecontroleerde persoon kunnen ook samenhangen met die toegevoegde stoffen. Het kan ook voorkomen dat de XTC test negatief is, terwijl de geteste persoon zelf dacht XTC gebruikt te hebben. In dat geval zat er geen MDMA (de medische term voor XTC) in de pilletjes of capsules die de geteste persoon heeft ingenomen. XTC is meestal na zo'n 48 uur uit het bloed en de urine verdwenen.

 

XTC test met de multidrugs-test

Naast een gewone XTC-test kunt u bij Sanelco ook een multidrugs-test bestellen. Deze hygiënische urinetest controleert niet alleen op sporen van XTC, maar ook op sporen van cocaïne, amfetamine, methamfetamine en cannabis. De multidrugs-test wordt gebruikt door professionele organisaties zoals instellingen voor verslavingszorg, maar ook door particulieren, zoals ouders van drugsgebruikende kinderen en de Stichting Moedige Moeders.

 

XTC test met de DrugsScreenCup

De Sanelco DrugsScreenCup is primair bedoeld voor professioneel gebruik, zoals in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen. De test is een klein wonder van efficiëntie, hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. U laat de cliënt de dop van de beker draaien, erin plassen en de dop er weer op draaien. Vijf à tien minuten later leest u aan de buitenkant van de beker de testresultaten af, inclusief de fraudecontroles. De DrugsScreenCup test standaard op de aanwezigheid van afbraakstoffen van een groot aantal drugs, waaronder XTC.

 

Een XTC test afnemen? Bestel eenvoudig online de XTC-test, de multidrugs-test of DrugsScreenCup.

 

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. XTC-test (set van 5)

  XTC-test (set van 5)

  € 12,95

  Controleert snel en specifiek op gebruik van XTC (ecstasy). Dit is belangrijk omdat XTC vaak is versneden met andere stoffen.Soms met zeer gevaarlijke stoffen zoals de stof PMMA. Daarom: NU tijdelijk met FLINKE korting. Je kunt de drugs zelf laten testen bij een testpunt op PMMA, maar natuurlijk kun je ook testen of iemand uberhaupt wel of niet heeft gebruikt en dat kan weer met deze test..Monitor de gemaakte afspraken met uw jongere met deze snelle urinetest en bespaar u zelf veel ellende.

 2. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 3. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 4. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 5. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

 6. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren