Doop de test enkele seconden in het speeksel

Alcohol-speekseltest

ook voor controle van "frisdrank" (alcohol-drankentest)

Alcohol-speekseltest (set van 2, 4 of 10 stuks)
Snel overzicht: Alcohol-speekseltest (set van 2, 4 of 10 stuks)

Eenvoudige en snelle speeksel- en dranktest. Resultaat in 2 minuten. Gemakkelijk af te lezen. Betrouwbare indicatie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
2 stuks :  € 3,95
4 stuks :  € 7,50
10 stuks :  € 17,30

* Verplichte velden

€ 3,95
Add Items to Cart
Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Alcoholtesters: snelle indicatie hoeveel alcohol er is gebruikt

Organiseert u een alcoholvrij feestje en u wilt controle aan de deur? Gaat u op excursie en wilt u niet dat leerlingen onbeperkt kunnen drinken? Neem dan de simpele alcohol test! Even in de mond of in een drankje en u weet wat er aan de hand is!

De Sanelco Alcohol Snel test toont de aanwezigheid van alcohol in speeksel en drankjes aan. Ook kan de test worden gebruikt wanneer er niet geblazen kan worden of wanneer een u een groep tegelijkertijd snel wilt testen.

De Sanelco Alcohol-speekseltest bestaat uit een plastic strip met aan het uiteinde een verdikte testzone. Deze testzone verkleurt zodra hij in aanraking komt met speeksel waarin zich alcohol bevindt. Afhankelijk van de concentratie alcohol in het speeksel zal de testzone crèmekleurig tot donkerblauw kleuren.

Deze verkleuring is een maat voor het promillage alcohol in het bloed. U vergelijkt de tint van de teststrook met de kleuren-tabel op de verpakking en leest zo het alcoholpromillage af..

Ook te gebruiken als Alcohol drankentest (controleert of een drankje alcohol bevat)

Bij gebruik van de strip in het drankje zelf zal de verkleuring meteen volledig zijn wanneer het alcohol bevat. Het resultaat vertelt in dat geval dus alleen of er wel of géén alcohol (een 'tic') in de drank zit.

Artikelnr. ALCS-XNL
Soort test Eén enkele drug
Drug Alcohol
Opsporen in Speeksel, Dranken
Aantoonbaar tot 14 uur
Model Indoop-strip
Gebruiksaanwijzing
Uitvoering van de test
Verzamel wat speeksel van de testpersoon, bijvoorbeeld in een schoon en droog bakje, bijv. een theekopje. Doop de testzone van de teststrip in het speeksel en neem de tijd op.
Wacht 2 minuten en bekijk de verkleuring van de testzone. Vergelijk deze verkleuring met de kleuren-tabel op de verpakking.
Resultaat aflezen
Wanneer de testzone crèmekleurig blijft, bevat het speeksel geen alcohol. De test is negatief.
Een verkleuring van zeer licht blauw tot donkerder blauw is een positieve testuitslag: het speeksel bevat alcohol.
De mate van verkleuring is afhankelijk van de hoeveelheid alcohol in het speeksel. Het is daarmee ook een indicatie voor het promillage alcohol in het bloed. Zie daarvoor de waarden die bij de kleurentabel zijn vermeld. Tien minuten voor het uitvoeren van de test mag de geteste persoon niets meer eten en drinken.
Overige specificaties De Sanelco Alcohol-speekseltest is een snelle chemische test gebaseerd op een alcohol-gevoelige enzymatisch reactie. De betrouwbaarheid is hoger dan 90%.
De promillage-aanduiding is indicatief. Voor nauwkeurige bepaling van de alcohol-concentratie dient een bloedproef te worden gedaan.
Meer informatie Nee
getStore()->getCode() == 'sanelco_nl' ) : ?>