Cannabistest

Betrouwbare THC-test op hasj en wiet

Cannabistest (2 of 5 stuks)
Snel overzicht: Cannabistest (2 of 5 stuks)

Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van cannabis-gebruik (hasj, wiet). In ieder geval aantoonbaar tot 48 uren na gebruik maar kan soms wel tot 4 weken nadien THC gebruik aantonen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,95
2 stuks :  € 7,95
5 stuks :  € 13,25

* Verplichte velden

€ 7,95
Add Items to Cart
Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

De Sanelco Cannabistest toont sporen van cannabis aan in de urine. Met 97% zekerheid weet u of de geteste persoon hasj of wiet heeft gebruikt. Cannabis hoopt zich op in vetweefsel en blijft daardoor in veel gevallen nog lang aantoonbaar. Na veelvuldig intensief gebruik kan de test ruim vier weken later nog positief zijn.

Wat is cannabis?
Cannabis is de verzamelnaam voor drugs die gemaakt worden uit de hennepplant (Latijnse naam: cannabis sativa).
Als de toppen van de vrouwelijke planten worden gedroogd en verkruimeld, ontstaat marihuana, beter bekend als weed of wiet. Het is ook mogelijk om de hars van de hennepplant te persen tot plakjes. Dit heet hasjiesj, hasj of stuff.
Cannabis wordt meestal met shag-tabak gemengd en gerold tot een stickie of een joint, die vervolgens wordt gerookt (“blowen”). Het kan ook worden verwerkt in koek of “space-cake”, wat echter doseringsrisico’s heeft. De werkzame stof in cannabis is THC. Deze heeft een ontspannend effect en vermindert de concentratie en het reactievermogen. THC versterkt ook de gevoelens en verandert de waarneming.
Hasjiesj en marihuana gelden als softdrugs. In combinatie met alcohol versterken ze echter de invloed van drank. Het zeer geconcentreerde extract hasj-olie wordt aangemerkt als een hard drug.

Artikelnr. THCU-XNL
Soort test Eén enkele drug
Drug Cannabis
Opsporen in Urine
Aantoonbaar tot 48 uur
Model Cassette met pipet
Gebruiksaanwijzing Geïllustreerde gebruiksaanwijzing in kleur. Zie ook de online handleiding.
Overige specificaties

De Sanelco cannabistest is een snelle immunochromatografische test met een betrouwbaarheid van meer dan 97%. De test reageert positief wanneer de grenswaarde 50 mg THC (tetrahydrocannabinol) wordt bereikt.

Meer informatie Nee
getStore()->getCode() == 'sanelco_nl' ) : ?>