Drugs Screen Cup test op 12 drugs tegelijk

DrugsScreenCup 5+2

Detecteert 5 drugs, met 2 fraude-controles

DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)
Snel overzicht: DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,90
Add Items to Cart
Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Zeer efficiënte cup, met fraudecontrole

Professioneel gebruik

De Sanelco DrugsScreenCup 5+2 is ontwikkeld voor professioneel gebruik, zoals in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen. Hij is efficiënt, hygiënisch en uitermate gebruiksvriendelijk.

De ScreenCup 5+2 is het kleinere broertje van de 12+5. Deze laatste is ideaal voor een grondige intake-screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. De versie 5+2 is vooral bedoeld voor periodieke controles op de meest gebruikte drugs.

Gebruiksvriendelijk

U laat de cliënt de dop van de beker draaien, erin plassen en de dop er weer op draaien. Vijf à tien minuten later leest u aan de buitenkant van de beker de testresultaten af, inclusief de fraudecontrole. Dat is alles.

Bij de test wordt een label geleverd waarop u de naam van de cliënt kunt zetten. Dit label past precies in het afleesvenster, zodat de uitslag niet meer te lezen is. Op deze manier kunt u de beker in de koelkast bewaren voor een kwantitatieve bepaling door een laboratorium.

Reader voor digitale aflezing

Voor de Sanelco DrugsScreenCups is een digitale reader beschikbaar, die een subjectieve interpretatie van het testresultaat uitsluit. De output kunt u inlezen op uw PC en als bestand naar de afdeling of andere collega's mailen. Printen is uiteraard ook mogelijk.

DrugsScreen op maat

Voor instellingen die DrugsScreenCups in grote aantallen afnemen (bijv. meer dan 1.000 stuks per jaar), kunnen we de testen op maat leveren. U bepaalt dan zelf op welke drugs wordt getest en welke fraudecontroles worden uitgevoerd.
Wilt u hier meer over weten, belt u ons dan gerust: 050-3132544.

Geteste drugs en controles

De DrugsScreenCup test standaard op aanwezigheid van metabolieten van de volgende drugs:
THC   Cannabis
COC   Cocaïne
AMP   Amfetamine
OPI   Opiaten/Morfine
MDM   XTC, ecstacy

De fraudecontroles omvatten:
- temperatuur
- CRE Creatinine, lichaamseigen eiwit

Artikelnr. DSCU5-3NL
Soort test Meer drugs tegelijk
Drug Cannabis, Cocaine, Amfetamine, XTC (ecstasy), Morfine/opiaten
Opsporen in Urine
Aantoonbaar tot Verschilt per drug
Model Beker
Aantal per verpakking 3 stuks
Gebruiksaanwijzing Laat de testpersoon de dop van de beker draaien. erin plassen en de dop er weer op draaien. Wacht vijf minuten. Verwijder de blinderingsstrook en lees de testresultaten af op de buitenkant van de beker. Lees ook de fraudecontrole af aan de buitenkant. De verkleuringen van de Creatinine controlestrip vergelijkt u met de tinten op de meegeleverde kleurkaart. Hierop staat ook aangegeven welke waarden u als normaal mag beschouwen. Alles daarbuiten duidt op fraude.
Overige specificaties Nee
Meer informatie Nee
getStore()->getCode() == 'sanelco_nl' ) : ?>