Doop de testcassette in de urine

Multidrugstest

controleert op de 5 meest gebruikte drugs

Snel overzicht: Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
2 stuks :  € 17,95
5 stuks :  € 39,95

* Verplichte velden

€ 17,95
Add Items to Cart
Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Cannabis, cocaïne, amfetamine, meth, XTC

De Sanelco Multidrugtest controleert op de aanwezigheid van vijf drugs in de urine: - cocaïne (coke) - amfetamine (speed, pep) - methamfetamine (zware speed) - cannabis (hasj, wiet) - XTC (ecstacy)

Voordelen

- Controleert 5 veel-gebruikte drugs met 1 test
- Hygiënische urinetest
- Resultaat in 5 minuten
- Gemakkelijk af te lezen
- Uiterst betrouwbaar
- Werkt nog dagen na druggebruik
Deze test wordt gebruikt door professionele organisaties zoals instellingen voor verslavingszorg, maar ook door particulieren: ouders van drugs-gebruikende kinderen, de Stichting Moedige Moeders, etc.

Cocaïne

Cocaïne is een stimulerende drug, die de gebruiker het gevoel geeft heel veel energie te hebben. Het onderdrukt vermoeidheid en honger. Andere namen en vormen: coke, crack, basecoke.
Aantoonbaar: 2 - 3 dagen

Cannabis

Cannabis is de verzamelnaam voor softdrugs uit de hennepplant: hasjiesj (hasj, stuf) en marihuana (weed, wiet). Het werkt ontspannend, versterkt gevoelens en verandert de waarneming.
Aantoonbaar
: 48 uren na gebruik, maar is sterk afhankelijk van eerder gebruik. Wanneer af en toe wordt gebruikt soms aantoonbaar tot  7 dagen. Bij intensief en veelvuldig gebruik: enkele tot vele weken. (Om gebruik op de avond ervoor aan te tonen, adviseren we een speekseltest die maximaal 8-14 uur werkt).

Amfetamine

Amfetamine (“speed” of “pep”) is een synthetische drug die zowel geestelijk als lichamelijk een oppeppend effect heeft. Het onderdrukt vermoeidheid en eetlust. Het wordt vaak versneden met andere stoffen, met alle risico's van dien.
Aantoonbaar
: 3 - 4 dagen.

Methamfetamine

Methamfetamine (“meth”) is sterker dan “gewone” (dex)amfetamine. Het werkt ook langer (12 i.p.v. 8 uur) en is aanzienlijk verslavender.
Aantoonbaar
: 3 - 4 dagen.

XTC

XTC (spreek uit: “ecstacy”) is een synthetisch partydrug, die in medische kringen MDMA wordt genoemd. XTC werkt oppeppend – het is een amfetamine – maar ook bewustzijnsveranderend. De gekleurde pillen en capsules die als XTC worden verkocht, kunnen ook heel andere stoffen bevatten!
Aantoonbaar
: 3 - 4 dagen.

Artikelnr. MDU5-XNL
Soort test Meer drugs tegelijk
Drug Cannabis, Cocaine, Amfetamine, Methamfetamine, XTC (ecstasy)
Opsporen in Urine
Aantoonbaar tot Verschilt per drug
Model In-straal cassette
Gebruiksaanwijzing Nee
Overige specificaties Nee
Meer informatie Nee
getStore()->getCode() == 'sanelco_nl' ) : ?>