Voor professionals

Info voor professionals

Bestelgemak, staffelprijzen, producten op maat

Professionele afnemers krijgen service op maat, met alle gemak en financiële voordelen van dien.

Al sinds 1994 leveren wij zelftesten en sneltesten aan professionele afnemers: ziekenhuizen, apotheken, huisartsen, drogisterijen, (justitiële) instellingen, etc., dikwijls ook onder private label. Veel van deze producten ziet u niet op deze website. Ons assortiment is veel uitgebreider. Wanneer u een test niet kunt vinden in deze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op.

We ondersteunen u graag snel en vakkundig. Hebt u vragen, belt u met ons algemene nummer + 31 (0)50 3132544 en vraagt u naar de afdeling verkoop instellingen en grootverbruik.

Wie zijn “professionele afnemers”?

Onder "professionele afnemers" verstaan we relaties die de tests niet voor zichzelf gebruiken, maar voor patiënten, cliënten, klanten of medewerkers. Hierbij kunt u denken aan:

Als u twijfelt of u in aanmerking komt voor levering als professioneel afnemer, mailt of belt u ons dan gerust:

Telefoon +31 (0) 50 313 2544.
E-mail: postbus@sanelco.nl

Bestellen op rekening

Professionele afnemers kunnen bestellen op rekening. U dient dan in het betaalscherm een inkooporder-nummer op te geven, zodat wij dat kunnen vermelden op uw factuur. (Werkt u niet met inkoop-orders, dan vult u gewoon een "1" in.)

U kunt ook een apart factuuradres opgeven, zodat uw bestelling op het ene adres wordt afgeleverd en de factuur op het andere.

Staffelprijzen en jaarcontracten

Neemt u jaarlijks veel testen af, dan gelden voor u natuurlijk andere prijzen. We maken graag afspraken met u over leveringswijzen, staffels, jaarkortingen, hulplijn-service, etc. De getoonde prijzen op deze webshop zijn consumentenprijzen incl. 21 % BTW.

Producten op maat

Voor echte grootverbruikers leveren wij ook testen op maat. Zo is onze DrugsScreenCup verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, die speciaal voor bepaalde afnemers worden geproduceerd.
Het is zelfs mogelijk uw logo op zulke maatproducten te laten zetten.

Private label

Voor distributeurs en winkelketens produceren wij tests onder het eigen huismerk ("private label"). Daarbij verzorgen wij het complete product, inclusief verpakking in uw huisstijl, gefaseerde aanlevering, bemensing van de telefonische hulp- en advieslijnen en dragen we zorg voor de e-helpdesk voor uw klanten, etc.

Veel besteld door professionals

 1. Methadontest (set van 5)

  Methadontest (set van 5)

  € 14,95
  Junks verkopen hun methadon soms aan anderen. Deze test toont aan of er methadon geslikt is.
 2. Amfetaminetest (2 of 5 stuks)

  Amfetaminetest (2 of 5 stuks)

  € 7,75

  Sanelco Amfetaminetest toont afbraakproducten van amfetamine aan in de urine, snel en betrouwbaar.

 3. Cannabistest (2 of 5 stuks)

  Cannabistest (2 of 5 stuks)

  € 7,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van cannabis-gebruik (hasj, wiet). In ieder geval aantoonbaar tot 48 uren na gebruik maar kan soms wel tot 4 weken nadien THC gebruik aantonen.

 4. Fraudestrips (5 of 10 stuks)

  Fraudestrips (5 of 10 stuks)

  € 10,95

  Drugsgebruikers kennen vele trucs om een drugstest te laten mislukken. Met een fraudestrip is bedrog vrijwel onmogelijk.   Let op! Er is ook een nog uitgebreidere fraudestrip in kokerverpakking met 25 stuks leverbaar. Deze worden normaliter alleen aan professionele instellingen geleverd. Neem aub even telefonisch contact op voor de mogelijkheden.


 5. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

 6. DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  DrugsScreenCup 5+2 (set van 3)

  € 34,90

  Hygiënische beker die test op 5  drugs tegelijk: cannabis, cocaine. amfetamine, opiaten en XTC. Met tweevoudige fraudecontrole: temperatuur en creatinine.

 7. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 8. De benzodiazepine-test wordt geleverd met een pipet

  Benzodiazepinetest (set van 5)

  € 14,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van benzodiazepine-gebruik ("downers").

 9. Methamfetaminetest (5 stuks)

  Methamfetaminetest (5 stuks)

  € 14,95
  Methamfetaminetest. Test snel via de urine of er methamfetamine is gebruikt.
 10. Drugstest morfine / opiaten, teestplaatje en pipet

  Morfine/opiaten-test (set van 5)

  € 13,95

  Snelle en betrouwbare urinetest voor het aantonen van het gebruik van opiaten: heroine, morfine, codeïne, opium, etc.

 11. XTC-test (set van 5)

  XTC-test (set van 5)

  € 12,95

  Controleert snel en specifiek op gebruik van XTC (ecstasy). Dit is belangrijk omdat XTC vaak is versneden met andere stoffen.Soms met zeer gevaarlijke stoffen zoals de stof PMMA. Daarom: NU tijdelijk met FLINKE korting. Je kunt de drugs zelf laten testen bij een testpunt op PMMA, maar natuurlijk kun je ook testen of iemand uberhaupt wel of niet heeft gebruikt en dat kan weer met deze test..Monitor de gemaakte afspraken met uw jongere met deze snelle urinetest en bespaar u zelf veel ellende.