Zelfzorg en thuistesten

We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid. We eten bewuster en erkennen het belang van voldoende beweging. Maar ook op het gebied van zelfzorg doen we steeds meer thuis. Nog maar een halve eeuw geleden moest de dokter bij de mensen thuis komen om te vast te stellen of een patiënt koorts had, tegenwoordig is er bijna geen huishouden te vinden waar geen thermometer aanwezig is. Ook een eventuele zwangerschap is eenvoudig en betrouwbaar thuis vast te stellen met een zwangerschapstest, hier komt geen arts meer aan te pas.

 Door de ontwikkeling van steeds slimmere en betere toepassingen en de stijgende populariteit van deze zelftesten kunnen deze tegenwoordig grootschalig geproduceerd worden. De grootschalige productie zorgt voor een relatief lage prijs voor u als consument. En dat is prettig, met het oog op stijgende zorgkosten. Uw gezondheid in eigen hand houden, maar ook de gezondheid van uw familie. Niet in alle gevallen is een doktersbezoek noodzakelijk. Door de situatie eerst zelf met een zelftest in kaart te brengen kunt u zelf bepalen of het inschakelen van professionele zorghulp noodzakelijk is. Een sneltest kan hierbij zeer behulpzaam zijn, maar ook als preventie-instrument: voorkomen is beter dan genezen. Met name bij het sneltesten op drugs kan zo mogelijk een hoop ellende voorkomen worden.

Hoge kwaliteit

Als leverancier van sneltesten stellen wij hoge eisen aan onze producten. Deze moeten in ieder geval voldoen aan de volgende punten:

  • De werking van de testen moet voldoende en bewezen betrouwbaar zijn.
  • De uitslag van de test moet eenduidig zijn, mag geen verwarring veroorzaken.
  • De uitvoering van de test moet eenvoudig zijn, en de kans op fouten in de uitvoering moet minimaal zijn, ook bij gebruik door consumenten.
  • Het gebruik van de test moet zinvol zijn. De uitleg van de werking van de test, voor wie de test geschikt is en de beschrijving van het probleem moet duidelijk zijn.
  • Eventuele verklaring van de interpretatie van de testuitslagen en wat een consument vervolgens moet gaan doen, moet helder zijn.

Specialisatie

Wanneer u op onze site kijkt, ziet u een relatief klein aantal verschillende producten aangeboden in onze webwinkel. Aan professionele partijen leveren we overigens een uitgebreider assortiment. Voor de gewone consument willen we eenvoudig te gebruiken testen leveren, alleen producten met voldoende kwaliteit en gebruiksgemak worden door ons aangeboden. Lang niet alle sneltesten voldoen aan deze criteria, vandaar dat we een zorgvuldige selectie aanbieden. Sanelco is één van de voorlopers in de levering van thuistesten aan de consument. Al sinds 1994 zijn we werkzaam in deze branche.

Sanelco is leverancier van sneltesten die u zelf thuis of op de werkplek gemakkelijk uit kunt voeren.