Combi Pakket FER/TSH/COE

Combinatie Pakket Gezondheidstesten

Streef naar een volledigere uitsluiting van uw vermoeidheidssymptomen met het Combi-pakket van Sanelco. Test uzelf gemakkelijk en snel met enkele druppels bloed.

Vermoeidheid komt steeds vaker voor bij mensen. Hier wordt lang mee door geleefd en dit zonder dat hier een goede oorzaak voor gevonden kan worden.

Vergemakkelijk uw proces naar goede gezondheid en onderneem zelf stappen. Hiermee kunt u zaken uitstluiten en opheldering vinden.

»  Volledige check-up
»  Glutenintolerantie test, Schildklier test, IJzertekort test
»  Test u zelf gemakkelijk en snel thuis
»  
Bekijk binnen een kwartier de uitslag
»  
Werk -binnen een dag- verder aan uw gezondheid met het verkregen testresultaat

€ 49,95  incl. 21% BTW

Test uzelf gemakkelijk thuis

Snelle uitslag van de test (binnen 15 minuten)

Geeft sturing aan uw gezondheid

Test alles in één keer

U heeft één lichaam, daarom is het belangrijk om goed voor dit lichaam te zorgen en altijd zo snel mogelijk te weten te komen wat er binnen uw lichaam zou kunnen spelen.

Samen opzoek naar de mogelijke oorzaak van uw klachten.
Voelt u zich vaak moe en wilt u opheldering hoe dit mogelijk tot stand is gekomen. Samen met de informatie op onze website en met behulp van onze testen, helpen we u hopelijk verder in de zoektocht naar de oorzaken van uw vermoeidheid.

U kunt de oorzaken en symptomen van vermoeidheid ook herleiden naar mogelijke andere oorzaken. Lees ook eens ons bericht over vermoeidheid.

Schildklier test

Met een totale interpretatie door middel van verschillende testen kunt u een betere beslissing maken over welke vervolg stappen genomen kunnen worden om een goede gezondheid te bereiken.

Het is ook lastig, u wilt graag uw gezondheid verbeteren en uw dagelijkse activiteiten uitvoeren zonder even bij te moeten komen. Het is geen zonde om u uitgerust te voelen, weer lekker met de hond te kunnen lopen, boodschappen doen en direct uw eten klaarmaken. Sporten na het werk en erna ergens een hapje eten.

Test uzelf gemakkelijk op verschillende aspecten die vaak over het hoofd worden gezien in de eerste instantie. Met de Feritine- en schildklierzelftest kunt u samen met de glutenintolerantie test een totaal plaatje creëren. Verkrijg inzicht in alle mogelijke oorzaken van uw vermoeidheid. Neem het het heft in eigen handen.

U prikt met het bijgevoegde lancet in uw vinger en laat druppels bloed in de uitsparing van de test vloeien.

Draai hierna de dop van het bijgeleverde flesje met buffervloeistof en voeg een aantal druppels toe in de uitsparing.

De test zal hierna zijn functie vervullen en in een korte tijd een uitslag geven.

De uitslag is kwalitatief wat betekent dat u een duiding krijgt in de vorm van een ‘positief’ of ‘negatief’ resultaat.

Met dit resultaat kunt u mogelijk bepaalde zaken uitsluiten en vervolg stappen zetten in de zoektocht naar uw gezondheid

Voor alle testen geldt: Om met de aangewezen test adequate resultaten te verkrijgen, is het verstandig om een test meerdere malen op verschillende tijdstippen uit te voeren. Om goede duiding te krijgen,  wordt het aanbevolen om de test uit te voeren en deze test vervolgens over vier weken te herhalen. Mocht de testuitslag beide keren positief uitvallen, dan is het verstandig om langs te gaan bij de huisarts voor aanvullend onderzoek. We raden verder aan om niet zelf de voeding drastisch te wijzigen of aanvullend ijzerpreparaten te consumeren, zonder dit vooraf te overleggen met de huisarts.

Wanneer de ijzerwaardes in het bloed te laag zijn, kunt u last krijgen van vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid, hartkloppingen en kortademigheid. Ook kunt u zich slap en futloos voelen en bevattelijker zijn voor infecties.

Hieronder een overzichtslijstje met de meest frequent voorkomende symptomen:
– Extreme vermoeidheid
– Concentratieproblemen
– Zwakte, slap voelen
– Bleke huid
– Pijn in de borst
– Snelle hartslag
– Kortademigheid
– Hoofdpijn
– Duizeligheid
– Koude handen en voeten
– Ontstoken/ pijnlijke tong
– Broze nagels
– Slechte eetlust
– Infectiegevoelig

Uiteraard betekenen deze symptomen niet direct dat u een ijzertekort zult hebben. Wees daarom voorzichtig met- of neem niet per direct, extreme maatregelen bij het herkennen van enkele bovengenoemde symptomen.

De schildklierhormonen spelen een belangrijke rol bij de stofwisseling in het lichaam. Een traag werkende schildklier is een schildklier die te weinig TSH-hormoon aanmaakt. Enkele symptomen die kunnen wijzen op een schildklieraandoening zijn de volgende:

– Vermoeidheidh in het algemeen, na een inspanning evern op adem komen en niet veel achter elkaar kunnen doen.
– Traagheid in handelen en denken
– Concentratieverlies
– Psychische klachten zoals prikkelbaarheid of deppresiviteit
– Droge huid
– Bros en uitvalend haar
– Spierpijn en stijfheid, in armen, benen en heupen.

Glutenintolerantie heeft enige overlappende symptomen in vergelijking met een traag werkende schildklier en een ijzertekort.

Om onzekerheden te voorkomen zijn hieronder symptomen van glutenintoleratnei opgesomd:

– Obstipatie
– Opgeblazen buik
– Braken
– Gewichtsverlies, ondergewicht
– Chronische Diaree
– Vermoeidheid
– Verminderde eetlust
– Bloedarmoede
– Depressiviteit
– Stemmingswisselingen
– Onvruchtbaarheid
– Botontkalking

Wanneer u bovengenoemde symptomen bij uzelf herkent kan een test helpen en u duidelijkheid bieden. In principe is de test geschikt voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd.

Wanneer u de testen bij uzelf heeft afgenomen – op de wijze zoals beschreven in de bijgeleverde bijsluiter – verkrijgt u binnen een kwartier een resultaat.

Dit resultaat wordt weergeven in een positief of een negatief. De weergave van een positief of negatief verschillen per test!
Let op! Wanneer de test positief is betekent dit dat het resultaat zorgelijk is en dat er een vervolgactie ondernomen moet worden!

Uitslag Schildkliertest

Uitslagen schildklier test

Een Positieve uitslag betekent dat de TSH-waarde in uw bloed hoger is dan normaal en er kans is op hypothyroïdie.
Een positief resultaat geeft een (vage) lijn op locatie T. Zelfs een vage lijn duidt op een te snel werkende schildklier.

 

Uitslag IJzertekorttest (Feritine)

Uitslagen ferritine test

Een Positieve uitslag bij een IJzertekort test betekent dat er een ijzertekort is in uw bloed. Een positieve uitslag wordt weergeven door het uitblijven van een lijnvorming op plaat T. Let op! dit is tegenovergesteld van de Schildkliertest.

 

Uitslag Coeliakietest

Uitslagen schildklier test

De coeliakietest heeft dezelfde diagnostiek als de schildklier test. Wanneer er een (vage) lijn is op locatie T ontstaat zou dit kunnen betekenen dat u een mogelijke glutenintolerantie heeft.

Bij een positief resultaat is het hoe dan ook verstandig om de test over enkele weken nog eens uit te voeren en deze resultaten met elkaar te vergelijken. Wanneer beide uitslagen positief zijn, is het raadplegen van een dokter een volgende stap.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.