Inloed coronavirus op bestellingen

Er is geen ontkomen meer aan. Het coronavirus verspreidt zich in een rap tempo over de wereld en beïnvloedt ook de levering van pakketten. Daarom willen we je via deze post op de hoogte houden van de status en het effect op de bezorging van jouw bestelling.

Wij versturen grotendeels onze pakketten met Fietskoeriers (Cycloon Post). Daarnaast maken wij ook gebruik van DHL en PostNL. Tot op heden ondervinden wij weinig tot geen last bij de bezorging van onze bestellingen, u kunt dus met een gerust hart uw bestelling bij ons plaatsen. Voor de volledigheid hieronder een overzicht van de belangrijkste maatregelen en gevolgen.

 

Maatregelen en gevolgen

  • Tot nader order gelden vooralsnog deze maatregelen vanuit de overheid welke iedere dag kunnen wijzigen
  • In meerdere Europese landen is er nog steeds sprake van aanwezige restricties of gedeeltelijke lockdowns. Lockdowns kunnen een grote impact hebben op bezorging, zoals flinke vertragingen of zelfs geen mogelijke bezorging. Naar deze landen versturen wij dan ook geen pakketten meer.
  • Vervoerders nemen verschillende maatregelen en dit verandert per dag. Binnen Nederland, België en Duitsland wordt er vooralsnog gewoon bezorgd, maar door drukte kan er wel vertraging ontstaan in de bezorging. 
  • Ontvangers hoeven geen handtekening meer te zetten voor ontvangst van een pakket of aangetekende zending.
  • Er wordt gewerkt aan het verruimen van de dagelijkse bezorgtijd.
  • Houdt u alstublieft rekening met vertraagde zendingen in verschillende Europese landen onder andere vanwege grenscontroles en drukte.
  • Bezorging op pakketpunten wordt steeds beperkter beschikbaar. Niet alle winkels en pakketpunten zijn open. Het kan dus zijn dat het pakketje niet meer op het gewenste pakketpunt afgeleverd zal worden. In dat geval nemen wij contact met u op voor een alternatief afleveradres.

Testen op het Coronavirus?

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook zelftesten kunnen leveren voor het Coronavirus. Op deze pagina kunt u meer lezen over beschikbare coronatesten. 

 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.