Methamfetaminetest (crack)

Controleer op meth in urine of speeksel

Sanelco heeft een aantal verschillende testen waarmee u kunt controleren of iemand methamfetamine heeft gebruikt. Methamfetamine (“meth”) is sterker dan gewone (dex)amfetamine. Het werkt ook langer (12 in plaats van 8 uur) en is aanzienlijk meer verslavend. U kunt de aanwezigheid van methamfetamine ook testen met een multi speeksel- of urinetest. Er wordt dan getest op meerdere drugs tegelijkertijd.

Methamfetamine test met de DrugsScreenCup

Daarnaast kunt u ook de DrugsScreenCup gebruiken. Een zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst twaalf drugs tegelijk. Deze is primair bedoeld voor professioneel gebruik, zoals in zorginstellingen en penitentiaire inrichtingen. Deze test voor methamfetamine gebruik staat voor efficiëntie, hygiëne en gebruiksvriendelijkheid.

Het gemak van de Sanelco methamfetamine test

Een test voor methamfetamine van farmaceutische kwaliteit bestelt u bij Sanelco voor concurrerende prijzen. Als u vandaag voor 17.30 uur uw bestelling doorgeeft, dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag. De test wordt geleverd in discrete vorm in een blanco envelop.

Testen op methamfetamine gebruik? Bestel dan online een methamfetamine test.

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Methamfetaminetest (5 stuks)

  Methamfetaminetest (5 stuks)

  € 14,95
  Methamfetaminetest. Test snel via de urine of er methamfetamine is gebruikt.
 2. Multidrug-speekseltest C

  Multidrug-speekseltest C

  € 13,49
  Het grote voordeel van een speekseltest is dat u hem ter plekke kunt afnemen. De Sanelco Multidrug-speekseltest controleert op 6 drugs: cannabis, cocaine, amfetamine, methamfetamine, opiaten en methadon.
 3. Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  Multidrugstest 6 (2 of 5 stuks)

  € 18,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt snel sporen van 6 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth, XTC en opiaten (morfine, heroine).  Deze test is door zijn eenvoud en gebruiksgemak zeer geschikt voor particulieren.

 4. Voor elke drug een apart teststrook

  Multidrugstest 5 (2 of 5 stuks)

  € 17,95

  De Sanelco Multi-drugstest vindt sporen van 5 veel-gebruikte drugs in de urine: cannabis, cocaine, amfetamine (speed), meth en XTC. Zeer betrouwbare test. Wordt niet voor niets al vele jaren geleverd aan particulieren en professionals!

 5. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

 6. Gedragskit voor scholen, bedrijven en instellingen

  GedragsKit

  € 169,50

  Sanelco GedragsKit voor scholen, bedrijven en verenigingen. Bevat speeksel- en urinetesten op de meest gebruikte drugs (inclusief alcohol). Kan het gesprek een andere wending geven...

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren