Zelftesten Voor professionals

Sanelco Sneltesten

Sneltesten van Sanelco kunnen door u en uw collega’s eenvoudig en snel worden uitgevoerd. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten sneltesten beschikbaar. Deze testen kunnen gemakkelijk en eenduidig worden afgelezen. U heeft binnen tien minuten een betrouwbaar resultaat.
Sanelco heeft in de loop der jaren bewezen een sterke en betrouwbare kennispartner te zijn voor instellingen en bedrijven. We hanteren een hoog serviceniveau. Vragen omtrent urinescreening (UC’s) kunt u uiteraard altijd stellen, ons team staat voor u klaar.

Direct naar: 

Testen op de werkvloer | Testen bij zorginstellingen en stichtingen | Testen voor apotheken, huisartsen en ziekhuizen

Professionele (zakelijke) afnemers krijgen service op maat

Al sinds 1994 leveren wij sneltesten aan onze zakelijke afnemers: ziekenhuizen, apotheken, huisartsen, drogisterijen, (justitiële) instellingen, etc., dikwijls onder private label. Veel van deze producten ziet u niet op deze website. Ons assortiment is veel uitgebreider. Wanneer u een test niet kunt vinden in deze webshop, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wie zijn “professionele afnemers”?

Onder “professionele afnemers” verstaan we relaties die de tests niet voor zichzelf gebruiken, maar voor patiënten, cliënten, klanten of medewerkers. Hierbij kunt u denken aan:

Als u twijfelt of u in aanmerking komt voor levering als professioneel afnemer, mailt of belt u ons dan gerust: 050 313 2544 of info@sanelco.nl

Bestellen op rekening

Professionele afnemers kunnen op rekening bestellen. U kunt ook een apart factuuradres opgeven, zodat uw bestelling op het ene adres wordt afgeleverd en de factuur op het andere. U kunt uw elektronische inkooporders opsturen naar info@sanelco.nl 

Staffelprijzen en jaarcontracten

Neemt u jaarlijks veel testen af, dan doen we graag een passend voorstel op maat. We maken graag afspraken met u over leveringswijzen, staffels, jaarkortingen, hulplijn-service, etc. De getoonde prijzen op deze webshop zijn consumentenprijzen incl. 21 % BTW.

Producten op maat

Voor verscheidene instanties leveren wij ook testen op maat. Zo is onze DrugsScreenCup verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, die speciaal voor bepaalde afnemers worden geproduceerd. Het is zelfs mogelijk om uw logo op zulke maatproducten te laten zetten.

Private label

Voor distributeurs en winkelketens produceren wij tests onder het eigen huismerk (“private label”). Daarbij verzorgen wij het complete product, inclusief verpakking in uw huisstijl, gefaseerde aanlevering, bemensing van de telefonische hulp- en advieslijnen en dragen we zorg voor de e-helpdesk voor uw klanten, etc.

[contact-form-7 id=”11178″]