Sanelco drugstesten

Sneltest om aanwezigheid van drugs in het lichaam te traceren

Met onze drugstesten kunt u personen controleren op de aanwezigheid van drugs in hun lichaam. Daarvoor heeft u bij Sanelco de keuze uit diverse drugstesten. Onze zelftesten zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar worden ook veelvuldig door particulieren gebruikt.

Met een drugstest van Sanelco kunt u testen op één drug of meerdere drugs tegelijk. Ook leveren wij diverse testen die voorzien zijn van fraudecontroles op bijvoorbeeld temperatuur en creatinine. Met een drugstest van Sanelco test u snel en betrouwbaar.

Drugstest om drugs te traceren in urine of speeksel

Om de aanwezigheid van drugs te testen, kunt u een drugtest verkrijgen die de urine of het speeksel test. In de urine blijven resten van drugs langer aantoonbaar dan in speeksel, daarentegen is een speekseltest ten aller tijden af te nemen.

Op welke drugssoort wilt u testen?

BarbituratenBenzodiazepineCannabis/ THC/ WeedCocaïne/ CokeKetamineMethadonMethamfetamineMethylfenidaat (o.a. Ritalin)Morfine/ opiatenOxycodonAmfetamineTricyclische antidepressivaXTC/ MDMA

Op hoeveel drugssoorten wilt u testen?

Eén enkele soort | Meerdere soorten drugs tegelijk

Op welke manier wilt u testen?

Testen via urineTesten via speeksel

Hieronder een overzicht van de beschikbare zelftesten. Sanelco levert al jaren professionele alcohol- en drugstesten aan de verslavingszorg en andere instellingen. Voor particulieren voegen we een duidelijke handleidingen toe. Als u voor 16:00 uur bestelt, verzenden we uw pakket dezelfde dag op een discrete manier. Kunt u uw gewenste test niet in onze catalogus vinden? Neem dan vrijblijvend contact op zodat we u kunnen assisteren bij het zoeken naar de geschikte test.

Bel (050 3132544) of e-mail ons gerust!