Privacy verklaring

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Citeq Health Products BV (Sanelco.nl)
Website: https://sanelco.nl
Inschrijfnummer KvK: 02055306
BTW-nummer: NL804571983B01

2. E-mailadres

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  • Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
  • Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up);

8. Veiligheid opslag van gegevens

 Veiligheidscriteria

  • Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
  • Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
  • Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

  • Op het volgende e-mailadres: info@sanelco.nl
  • Op het volgende telefoonnummer: 050 3132544
  • Op het volgende adres: postbus 41053 9701 CB Groningen

Cookies

Op deze site gebruiken we cookies. (Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.) We gebruiken deze cookies om de bestelling af te handelen en om te zorgen dat u uw eigen pagina’s met bijv. uw bestelhistorie te zien krijgt als u bent ingelogd.

Om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en uw gebruikerservaring steeds te kunnen verbeteren maakt Sanelco gebruik van Google Analytics. Hierbij worden ook cookies gebruikt. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina’s van Google. Daarnaast worden er nog een aantal zogenoemde third party cookies geplaatst van bijv. Paypal, Feedbackcompany en Share This.

Lijst van cookies die gebruikt kunnen worden

COOKIE Naam COOKIE Omschrijving
CART De associatie met uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op de pagina, die het mogelijk maakt om pagina’s weer te geven sneller.
COMPARE De producten die u in de vergelijk producten lijst heeft.
CURRENCY Uw gewenste valuta
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klant-ID van de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator als u momenteel bent aangemeld bij de winkel.
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van de klant groep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klantensegment ID op.
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTEND Uw sesssion ID op de server.
GUEST-VIEW Zorgt ervoor dat ongeregistreerde bezoekers hun bestelling kunnen bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u heeft bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het toegestaan is om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagen en het bekijken van de geschiedenis als u dit heeft aangegeven.
POLL De ID van enquete’s waarin u heeft gestemd.
POLLN Informatie over welke enquete’s polls die u heeft gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die u onlangs hebt vergeleken.
STF Informatie over producten die u hebt e-mail naar vrienden.
STORE De winkel style of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een bezoeker toestaat om cookies te gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u onlangs hebt bekeken.
WISHLIST Een gecodeerde lijst van producten toegevoegd aan uw verlanglijst.
WISHLIST_CNT Het aantal items in uw verlanglijst.

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Wij maken gebruik van cookies

U kunt de cookies accepteren of afwijzen