Maak afspraken over stoppen met drinken

Laat zien dat gemaakte afspraken over alcoholgebruik zijn nagekomen

Een afspraak maakt u samen! Stoppen met alcohol is moeilijk. Alcohol is praktisch overal en bijna iedereen doet het toch? Veel mensen willen stoppen of minderen maar kunnen dit simpelweg niet alleen. In veel gevallen zegt men dat men niet meer (of minder) drinkt maar ondertussen is het alcoholgebruik niet verminderd. Om te laten zien dat het niet alleen praatjes zijn maar dat u ook echt gestopt bent met alcohol drinken is een test afnemen een perfect middel. Met een zelftest kunt u in het bijzijn van bijvoorbeeld een partner, uw ouders, werkgever of juist uw kinderen aantonen dat u gestopt bent. Binnen enkele minuten na het afnemen van de test wordt duidelijk of u in de afgelopen dagen alcohol hebt gedronken. Alleen stoppen is moeilijk, met een test heeft u een stok achter de deur en zijn er gevolgen aan het drinken van alcohol. Immers, u weet dat u getest zult worden en de test zal dan aantonen dat u uw afspraken niet na bent gekomen.

Ook voor de omgeving is dit prettig, geen vermoedens meer, geen twijfels en geen leugens, de test laat immers zien of de afspraken zijn nagekomen. We noemen dit een gedragsafsprakentest. De Sanelco zelftesten zijn allen snelle en betrouwbare testen om vast te stellen of iemand alcohol heeft genuttigd. De test controleert het speeksel op de aanwezigheid van alcohol. Kijk in onze webshop voor een overzicht van de beschikbare alcoholtesten.

Wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt met iemand, kan dit de manier zijn om echt vol te blijven houden. Laat maar zien dat u het kunt! Onze testen hebben een zeer hoge betrouwbaarheid, zijn gemakkelijk in het gebruik en de uitslag liegt niet.

Verander uw gedrag nu, voorgoed

Maak afspraken omtrent alcohol met uw partner, vrienden of ouders en houdt u aan de afspraak, nu maar juist ook na die eerste weken. Voor uw eigen gezondheid, uw omgeving en portemonnee.