Testen voor apotheken, huisartsen, ziekenhuizen

Apotheken, huisartsen en ziekenhuizen

Sanelco is groot geworden door het leveren van zwangerschapstesten, we leveren deze testen nog steeds. Door onze goede relaties kunnen we voordelige testen aanbieden. Dit kan onder de merknaam Sanelco, maar ook op private label.
We hechten veel waarde aan een hoog serviceniveau, wat onze bestaande klanten als zeer prettig ervaren.

Voorbeelden van testen in situaties die door ons kunnen worden geleverd:

Klant 1 (private label) wil op afroep per geneesmiddelenstudie de mogelijkheid hebben om snel (binnen een week, maar het kan overigens ook binnen 24 uren) zwangerschapstesten te ontvangen op meerdere locaties binnen Europa. Per studie kunnen door deze CRO klant proefpersonen in meerdere landen worden ingezet; de wens is dan ook om de bijsluiter in tien talen beschikbaar te hebben voor dit specifieke model. Dat leveren we.

Klant 2, wil onder private label een zwangerschapstest met verschillende facings voor verschillende winkelketens ontvangen. Dat kan uiteraard, inclusief telefonische hulplijnen voor hulp en advies bij de eindklant.

Klant 3, een groothandel wil een specifieke drugstest in een speciaal geassembleerde samenstelling ontvangen. De voorraad staat voornamelijk in ons magazijn en we kunnen binnen 24 uren steeds kleine hoeveelheden leveren op verschillende locaties.

We leveren maatwerk, snelheid en flexibiliteit. We denken graag met u mee en proberen u snel en foutloos van dienst te zijn.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.