Testen bij zorginstellingen en stichtingen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.91″ src=”https://www.sanelco.nl/wp-content/uploads/2017/12/Zorginstellingen-en-stichtingen.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” align=”center” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.91″ background_layout=”light”]

Zorginstellingen en stichtingen

Sanelco levert sinds 1994 sneltesten aan groothandels, artsen, apotheken en zorginstellingen. Ons streven is om u als zorgverlener te ondersteunen bij een ongestoorde behandeling. Dit kan o.a. worden gedaan met onze urinecontroles, hiermee monitort u uw cliënten, zodat de behandeling efficiënt en effectief verloopt.

Hoe doen we dat:

We maken gebruik van betrouwbare sneltesten, die we door onze ruime voorraad snel kunnen uitleveren.
Samen met u zoeken we de voor uw instelling meest geschikte testen. Vervolgens helpen wij u uiteraard met de implementatie van het gebruik van sneltesten.
We bieden u onze kennis en ervaring aan op het gebied van drugs en testen en proberen u altijd te helpen met vragen waar u of uw collega’s tegen aan lopen.
U kunt ons daarom altijd telefonisch of via e-mail bereiken (24/7), als het moet zijn we zelfs binnen enkele uren bij u op locatie.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.