Nicotinetest

Nicotinetest

Laat zien of iemand heeft gerookt

Met een nicotinetest kunt u vaststellen of iemand de laatste dagen heeft gerookt. De test meet de hoeveelheid cotinine, een afbraakproduct van nicotine, en toont dus het gebruik van tabaksmiddelen aan. Na het roken van een sigaret is cotinine nog twee tot vier dagen in het lichaam aanwezig.

Sanelco levert een aantal soorten nictotinetesten: De eenvoudig te gebruiken nicotine-speekseltest, een gerichte urinetest specifiek op cotinine, en een DrugsScreenCup waarmee u tegelijk ook op andere drugs controleert.

Enkele test op nicotine

De Sanelco nicotine-speekseltest is een eenvoudige en betrouwbare sneltest die u gemakkelijk kunt uitvoeren. Lees er meer over op www.sanelco.nl/stoppenmetroken.

Met de Sanelco urine nicotinetest brengt u met een pipet een beetje urine aan op het testplaatje, u wacht 5 minuten en leest het resultaat af.

Een nicotinetest met de DrugsScreenCup

U kunt nicotine ook testen samen met andere drugs, in een zogenaamde DrugsScreenCup 12+6. Ook deze werkt heel eenvoudig en hygiënisch. Laat de testpersoon de dop van de beker draaien, in de beker plassen en de dop er weer op draaien. Vijf à tien minuten later leest u aan de buitenkant van de beker de testresultaten af. De ScreenCup is primair bedoeld voor professioneel gebruik en test de urine op maar liefst twaalf verschillende drugs, waaronder cotinine.

DrugsScreenCup op maat

Bij Sanelco bent u verzekerd van farmaceutische kwaliteit voor concurrerende prijzen. Wilt u de test in grote aantallen afnemen (bijv. meer dan 1000 stuks per jaar)? Dan kunnen we ScreenCups voor u op maat leveren. U bepaalt dan zelf op welke drugs wordt getest en welke fraudecontroles worden uitgevoerd. Meer weten? Belt u ons dan gerust: 050-3132544.

Een nicotinetest afnemen? Bestel hem eenvoudig online.

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nicotine-Speekseltest (2 of 4 stuks)

  Nicotine-Speekseltest (2 of 4 stuks)

  € 18,95
  Laat je omgeving zien dat je écht bent gestopt! Toon met een snelle speekseltest aan dat je niet écht meer rookt. In twee weken terugverdiend!
 2. Nicotinetest (set van 5)

  Nicotinetest (set van 5)

  € 13,95
  Met de Sanelco nicotine test controleert u of iemand de laatste dagen heeft gerookt. Heb je een stok achter de deur nodig? Laat je dan testen door bijvoorbeeld je partner of ouder. De eerste twee dagen zijn zwaar, maar de volgende zeven dagen zo mogelijk nog zwaarder. Laat zien dat je je aan de gemaakte afspraken kunt houden.
 3. DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  DrugsScreenCup 12+6 (set van 3)

  € 46,95

  Zeer efficiënte beker voor screening op maar liefst 12 drugs tegelijk. Met 6-voudige fraudecontrole.  Voor instellingen leverbaar in diverse varianten.Let op alstublieft: tijdelijk beperkt leverbaar!

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren